Gå til bestillingsskjemaet ved å trykke på Bestill tolk. I bestillingsskjemaet finner du et valg som heter Jeg trenger en spesifikk tolk. Huk av her.

Når du har huket av for dette valget, vil du få opp et felt der du kan søke opp den aktuelle tolken, og se tolkens tilgjengelighet.

Kalenderen som dukker opp, viser om tolken har andre oppdrag for Salita på det aktuelle tidspunktet, eller om de evt. selv har registrert en hendelse eller ferie i sin kalender rundt ditt valgte tidspunkt.

Hvis tolken ikke har noen andre ting på sin kalender som kolliderer med ditt oppdrag, kan du forespørre ham eller henne. Tolken må allikevel selv gå inn og enten godkjenne eller takke nei til oppdraget før dere får endelig bekreftelse.