Hvordan melde avvik

Hvis du har behov for å melde avvik om et oppdrag, kan du gjøre dette gjennom plattformen, my.salita.no. Gå til menyen under Min konto og trykk på Avvikshåndtering.

Da vil du komme til en side hvor du kan sende inn avvik på spesifikke oppdrag. Trykk på Melde avvik.

Du vil få opp et vindu der du kan skrive inn detaljene på avviket du ønsker å melde om.

Velg hva slags problem det gjelder, tema for det aktuelle oppdraget, samt legg inn oppdragsnummer som avviket gjelder. Skriv din melding i fritekstboksen under, og Send inn.

En kundebehandler fra vårt team vil motta avviket og følge opp på e-post.