Hvordan fakturere Salita for utførte oversetteroppdrag

Som oversetter for Salita kan du velge mellom å motta utbetaling etter skatt eller å motta penger direkte til ditt enkeltpersonforetak eller AS.

Utbetaling etter skatt:

• Salita vil ta seg av alle skatter og avgifter, samt rapportering til skatteetaten
  • Du trenger kun å tenke på å utføre oppdraget, Salita tar seg av alt det økonomiske

Utbetaling til ENK / AS:

• Du kan velge om du selv sender faktura til Salita, eller Salita kan generere en faktura for deg, basert på siste måneds oppdrag
  • Du fakturerer i tilfelle for alle oppdrag i løpet av den foregående måneden
  • Hvis du får betalt til ENK / AS, utbetaler Salita hele den fakturerte summen, og du må selv ta deg av skatter og rapportering

Se mer om retningslinjer for faktura her: https://support.salita.no/article/368-retningslinjer-for-fakturering