Hvordan endre bestillernummer

Du kan endre bestillernummer (ressursnr, referansenr, e.l.) under  Min konto > Min bedrift.Gå til Ansatte, og søk opp ditt eller din kollegas navn.

Trykk på Rediger, så får du opp et bilde der du bl.a. kan endre bestillernummer.

Trykk til slutt på Rediger ansatt for å lagre.

Se under for en illustrasjon av hvordan faktureringsprosessen med bestillernummer ser ut, inkludert når det blir gjort en endring.