Hva skjer hvis kunden ikke ringer?

Når du er bekreftet på et oppdrag og kunden ikke ringer, er det viktig at du rapporterer dette i oppdragssiden etter endt oppdrag.

Når du går til oppdragssiden etter at oppdragstiden er utgått, vil du få mulighet til å rapportere:

Velg Det var ikke behov for tolk / de ringte ikke.

Deretter velger du om du er enig eller uenig i medgått tid.

Trykk på Lagre til slutt.

Da vil oppdraget faktureres kunden og lønnes tolken. Dette fordi oppdraget ikke ble avlyst innen 24 timer før oppdragsstart (les mer om avbestillingsregler her).

Skulle vi motta en rapport fra kunden som avviker fra tolkens, ser vi nærmere på saken for å finne ut hva som skjedde.

Husk at du ved å akseptere et oppdrag godtar å være tilgjengelig for hele den oppgitte tolketiden.