Hvordan laste opp dokumenter (oversetter)

Når du har tatt i mot et oversettelsesoppdrag, og ønsker å laste opp ferdige dokumenter for å sende inn, kan du gjøre dette inne på oppdragssiden.

Du vil se en knapp som heter Velg fil(er). Trykk på denne for å laste opp ønskede dokumenter.

Når du er fornøyd, trykker du på Send inn.

Deretter kan du legge til en kommentar om du ønsker, og skrive inn hvor mange ord du vil fakturere for, før du sender det inn til korrektur.

Når alt er sendt inn, vil status på oppdraget oppdateres og se slik ut:

Så snart dokumentet er gjennomgått, og ingen endringer er nødvendige, vil oppdraget stå som ferdigstilt, og vil faktureres of lønnes som avtalt.