Utbetalingspreferanser

For å legge til eller endre utbetalingsmetode, gå til Min konto > Utbetalingspreferanser. Trykk på Registrer ny utbetalingsmetode.

Velg metode, og følg stegene for å registrere utbetalingsinformasjonen din:

Salita bruker Manymore.com til å utbetale våre tolker. Du kan velge å få utbetalt lønn etter skatt, eller utbetaling til ditt ENK / AS.

Hvis du velger å få betalt gjennom ENK / AS, trenger du ikke å fakturere dine oppdrag selv, og trenger kun å rapportere innen 48 timer.

Hvis du ikke har, eller ikke ønsker å bruke ENK / AS, utbetaler vi lønn etter skatt, og tar oss av rapportering for deg, slik at du slipper å tenke på regnskap.

Uansett trenger du ikke å gjøre noe mer når du har registrert din utbetalingsmetode, Salita samarbeider med Manymore.com og sørger for at du får pengene dine utbetalt til rett tid. Husk bare å rapportere på oppdraget etter at det er utført!