Hvordan opprette brukerkonto (kunde)

Gå til innloggingssiden her: https://my.salita.no/nb/no/auth/sign_in

1. Trykk på Opprett en konto
  2. Fyll inn e-postadressen din og lag et passord
  3. Trykk på Registrer deg

I neste steg velger du din rolle, dvs. om du er tolk, eller om du ønsker å bestille en tolk. Som kunde velger du enten Firmakonto (hvis du bestiller for ditt firma) eller Privatkonto (hvis du bestiller kun for deg selv). I denne artikkelen ser vi på hvordan prosessen ser ut for deg som bestiller for et firma.

Deretter blir du bedt om å skrive inn ditt navn, og å laste opp et bilde, om du ønsker det. Trykk på Fortsett.

Du kan legge til et telefonnummer i neste steg.

Du kan også lege til dette senere, men vi anbefaler sterkt å legge det til så fort som mulig, slik at vi enkelt kan komme i kontakt, dersom det skulle skje noe med en bestilling.

Deretter blir du bedt om å registrere din bedriftsinformasjon. Trykk på Opprett konto.

Du kan velge å betale gjennom den metoden du nettopp registrerte, eller eventuelt en annen metode.

Trykk Legg til ny betalingsmetode, og så er du ferdig!

Ta kontakt om du har spørsmål ang registrering av konto eller betalingsmetode, på support@salita.no