Hvordan registrerer jeg tilgjengelighet/ferie?

Du kan tilpasse din egen tilgjengelighet på plattformen. Gå til Konto > Innstillinger, så vil du få opp en side som heter Tilgjengelighet.

Her kan du enten sette faste dager og tidspunkt for når du er ledig til å ta oppdrag.

Eller du kan sette opp en periode på noen dager/uker/måneder, dersom du trenger å ta fri over en kortere eller lengre periode, f.eks. pga. ferie, sykemelding, e.l.

Trykk på Legg til dato for å registrere en periode.