Hvordan opprette brukerkonto (tolk)

Gå til innloggingssiden her: https://my.salita.no/nb/no/auth/sign_in

1. Trykk på  Opprett en konto
2. Fyll inn e-postadressen din og lag et passord
3. Trykk på  Registrer deg

Du vil bli bedt om å velge rolle, dvs. om du registrerer deg som tolk eller som tolkebestiller. Velg Jeg er tolk.

I neste steg registrerer du ditt navn.

Du kan også laste opp et bilde i dette steget. Du vil få visuelle instruksjoner om hvordan bildet skal se ut (godt synlig ansikt, nøytrale farger, profesjonelle klær, etc.).

Deretter blir du bedt om å verifisere ditt telefonnummer.

Skriv inn telefonnummeret ditt, trykk på Send kode, og fyll inn koden du får på SMS.

OBS: det er ikke mulig å registrere noe annet enn et norsk nummer.

Registrer adressen din. Dette for at vi skal kunne beregne reisetid og avstand ved fremmøteoppdrag.

I nest siste steg kan du legge til en språkferdighet. Du vil kunne legge til flere senere, hvis du tolker mer enn ett språk.

Du må legge ved dokumentasjon på dine språkferdigheter for å få den godkjent.

Til slutt blir du bedt om å velge kjønn, og når registreringen er ferdig, blir du sendt til ditt dashbord, hvor du blir oppfordret til å velge betalingsmetode:

Det var alt! Ta kontakt om du har spørsmål rundt registreringsprosessen.