Du kan trekke deg fra et oppdrag ved å logge inn på plattformen (my.salita.no) og gå til oppdragssiden. Klikk deg inn på riktig oppdragsnummer under Bekreftede oppdrag.

Da vil du få opp en knapp hvor det står “Trekk deg fra oppdraget”.

Trykk på denne for å trekke deg.

Husk på at med en gang du trekker deg fra et oppdrag, mister du all rett til å få betalt for det. Vi sender informasjon til kunden om ny tolk, men dersom de skulle ringe deg allikevel, må du be dem ta kontakt med oss, siden du har sagt fra deg oppdraget.