For å rapportere oppdragstid (dersom denne skulle avvike fra avtalt tid), går du til oppdragssiden ved å logge deg inn på my.salita.no. Til venstre på dashbordet ditt vil du finne nylig utførte oppdrag sammen med dine fremtidige oppdrag.

Klikk deg inn på det aktuelle oppdraget. Det vil da dukke opp et tilbakemeldingsskjema som du kan fylle ut.

Du kan enten rette opp i den medgåtte tolketiden, eller la tiden stå som den er, hvis den ikke avvek fra bestilt tid.