Hvordan legger jeg inn adresse i bestillingsskjema?

Når du bestiller et fremmøteoppdrag vil du bli bedt om å legge til adressen der tolken skal møte. Begynn med å skrive inn adressen i det hvite feltet, og velg deretter den riktige adressen når denne dukker opp i nedtrekksmenyen.

Dersom det allerede ligger inne en forhåndslagret adresse, men du trenger å legge til en annen adresse, sjekk først i nedtrekksmenyen om den aktuelle adressen allerede er lagret.

Hvis den ikke er det, kan du registrere en ny adresse ved å klikke på Legg til adresse og følge stegene som beskrevet over.

Adressen kan lagres til senere ved å huke av på Large denne adressen til neste gang.