Hvordan legge til en kollega

Du kan legge til en kollega fra forsiden av din innloggede side på my.salita.no.

Klikk på Legg til ansatt på høyre side.

Du vil få en pop-up for å legge inn informasjon om din kollega som skal registreres. Trykk til slutt på Legg til ansatt.

Den nye ansatte kan logge seg inn via my.salita.no, og ved første innlogging kan vedkommende trykke på Glemt passord for å kunne sette sitt eget passord.