Dipps

Hvis du har valgt Dipps som din utbetalingspartner i dine innstillinger ser det slik ut.

Slik ser det ut når du velger DIpps

Hva vil det si å bruke Dipps?

Frem til faktureringspunktet er det ingen forandring. Du fortsetter å utføre samt rapportere oppdrag i Salita.

Fra øyeblikket du har valgt Dipps i dine innstillinger skal du ikke fakturere Salita fra ditt eget system.

Dipps vil automatisk:
Hente alle dine oppdrag fra Salita
Lage faktura i slutten av hver mnd.
Legge ved ditt kontonummer slik at du får pengene direkte inn på konto. Fakturabilag vil du finne på dipps.no

Dersom du ved en feil sender faktura fra ditt eget system er det viktig at du krediterer denne og informerer økonomi-avdelingen om dette snarest. Du kan treffe de ved å sende en e-post til regnskap@salita.no