Ditt digitale ID-kort viser hvem du er og at du er den du sier at du er ved et fremmøteoppdrag. Du finner den inne på plattformen. Logg deg inn på my.salita.no eller på appen, og gå deretter til Konto > Min tolke-ID.

Da vil du få opp denne pop-upen:

For at ID-en skal være gyldig, må du laste opp et bilde. Du kan laste opp bildet som ditt profilbilde under Konto > Min profil, så vil det automatisk dukke opp i ID-en.

Trykk på det oransje blyant-symbolet for å laste opp et bilde.

Det skal være et profesjonelt bilde, av samme type som et passbilde - dvs. et bilde med nøytral, hvit bakgrunn, nøytralt uttrykk (ikke smile, etc.), uten moteplagg på hodet (f.eks. caps eller lue; religiøse hodeplagg i ensfarget stoff går fint) og uten briller/solbriller.

Du kan ikke bruke selfier, bilder med andre enn deg selv i bildet, eller bilder med annet i bakgrunnen enn en hvit, nøytral vegg.