Profilbilde og Tolke-ID

Et profesjonelt og ordentlig bilde på din profil gir kunden et godt inntrykk av deg som tolk. I tillegg brukes bildet på din tolke-ID, som mange kunder ønsker at du viser frem ved fremmøteoppdrag.

For at bildene som lastes opp skal være så profesjonelle som mulig, har vi utarbeidet denne oversikten som viser våre kriterier til profilbilde:

Det skal være et profesjonelt bilde, av samme type som et passbilde - dvs. et bilde med nøytral, hvit bakgrunn, nøytralt uttrykk (ikke smile, etc.), uten moteplagg på hodet (f.eks. caps eller lue; religiøse hodeplagg i ensfarget stoff går fint) og uten briller/solbriller.

Du kan ikke bruke selfier, bilder med andre enn deg selv i bildet, eller bilder med annet i bakgrunnen enn en hvit, nøytral vegg.

Dersom disse kriteriene ikke overholdes, forbeholder vi oss retten til å avvise ditt bilde. Du kan da laste opp et nytt bilde som igjen vil sendes til godkjenning.

Din tolke-ID finner du under Min konto > Tolke-ID når du logger inn på my.salita.no. Den viser hvem du er og at du er den du sier at du er ved et fremmøteoppdrag. For at ID-en skal være gyldig, må du laste opp et bilde.

Du laster opp bildet via din profilside. Gå til Min konto > Min profil.

Trykk på det oransje blyant-symbolet for å laste opp et bilde.