Overgang fra Manymore til PayoutPartner

Fra og med mai 2024 flytter vår lønns- og utbetalingspartner Manymore alle sine finansielle tjenester over til PayoutPartner.com.

Hva betyr dette for meg som tar oppdrag for Salita?

Du vil motta utbetaling for dine oppdrag akkurat slik du har gjort hittil, og trenger ikke å foreta deg noe. Den eneste forskjellen er at du logger deg inn på PayoutPartner.com i stedet for Manymore.com.

Din kontoinformasjon, brukernavn, e-post og all funksjonalitet er likt - med andre ord: alt fungerer som før!

Alle dine tidligere fakturaer og lønnsslipper som var på Manymore, finner du også på PayoutPartner.com.

Arbeid utført før 1. mai

Arbeid du har utført og ferdigstilt før 1. mai vil utbetales/faktureres via Manymore.

Arbeid utført etter 1. mai

Arbeid du har utført og ferdigstilt etter 1. mai vil utbetales/faktureres via PayoutPartner.

Har du spørsmål angående PayoutPartner ta kontakt med support@payoutpartner.com. Om du har spørsmål om fakturering og regnskap hos Salita, kontakt hr@salita.no.