Salitas videoløsning

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du bruker Salitas egne sikre videoløsning i et skjermoppdrag med tolk.

Når du har bestilt et skjermoppdrag, og har fått tildelt en tolk, vil du kunne gå inn på oppdragssiden for å starte videosamtalen. Du trykker ganske enkelt på knappen som heter Start videomøtet

Da vil du bli videreført til et videomøterom som Salita benytter gjennom vår partner Whereby.

På oppdragssiden vil du også få en lenke til møterommet, som du kan dele med evt. andre deltakere. Du trenger ikke dele lenken med tolken, da hun eller han allerede vil få opp samme lenke på sin side i my.salita.no, og vil komme inn til møterommet til avtalt tid.

Når du kommer til møterommet, vil du bli bedt om å skrive inn navnet ditt, og trykke på Fortsett.

I neste steg, hvis du ikke har gjort dette før, vil du bli bedt om å la nettleseren gi tilgang til ditt kamera og din mikrofon, for å delta i møtet. Merk at du fortsatt kan skru av mikrofon og kamera under møtet.

Følg instruksjonene i popupen og trykk på Be om tilgang.

Når du og alle samtaledeltakere har kommet inn i videorommet, trykk "Lås" for å låse rommet. Det vil hindre adgang til uvedkommende. Du kan alltid åpne rommet på nytt for at flere deltakere skal kunne bli med.

Merk: møterommet kan ha maks 4 deltakere. Ta kontakt med Salita dersom du trenger et større møterom.

Da er det bare å sette i gang videomøtet!