Push-varsler

Push-varsler er varslinger som du får på din mobil via Salita-appen. Du kan få forespørsler og påminnelser som push-varsler, og f.o.m 1. oktober 2021 vil SMS-varsler skrus av, og du vil kun få forespørsler og påminnelser via push-varsel.

Merk: du vil allikevel kunne få SMSer direkte fra Salitas kundesenter.

For å stille inn push-varsler, gå til Min konto > Innstillinger.

Gå deretter til Varsler, på venstre side. Da vil du se alle varslingene du kan tilpasse og stille inn, inkl. push-varsler. Når bryteren står i svart, plassert mot høyre, er varselet skrudd av. Står det til venstre, i oransje, er det skrudd på.

Som du ser, vil du kunne få alle varsler på e-post, i tillegg til forespørsler og påminnelser som push-varsel. SMSer vil forsvinne fra denne listen 1. oktober 2021.

Sjekk også at du har skrudd på varslinger lokalt på din telefon.

iPhone/iOS:

1. Gå til Innstillinger > Varslinger
  2. Scroll nedover til du kommer til Salita, med ikonet for Salita-appen, og trykk på den
  3. Øverst vil du se Tillat varslinger, sørg for at denne er påskrudd (grønn)

Android:

1. Gå til Innstillinger > Varslinger > Lyd og varslinger
  2. Scroll til du finner App-varslinger
  3. Trykk på App-varslinger for å få en liste over dine installerte apper, og scroll til du finner Salita
  4. Trykk på Salita og sjekk at varslinger er påskrudd

Hvis du opplever at du ikke får varslinger om oppdrag, er det også en sjanse for at kontoen din er blitt satt på pause. Dette kan skje f.eks. når du ikke dukker opp til et oppdrag / ikke svarer på telefon når kunden ringer. Du an ta kontakt med kundesenteret på post@salita.no for å få avklart om dette er tilfelle for deg.