Hvordan bestille oversettelse

For å legge inn en forespørsel om oversettelse, logg inn på plattformen her

1. Trykk på Bestill oversettelse i menyen øverst.

2. Da vil du få opp Bestillingskjemaet, med din kundeinformasjon øverst, som du kan endre om nødvendig, ved å trykke på Rediger.

3. Under ser du et felt hvor du kan legge inn informasjon om fra- og til-språk, tema, leveringsfrist, samt evt ekstra informasjon til oversetter.

4. For å laste opp aktuelt dokument, trykk Last opp fil.

5. Når alt er klart, trykk på Send inn.

6. Du får bekreftelse på e-post, og blir kontaktet av vårt oversetterteam så snart som mulig.