Hvordan signere taushetserklæring

For å signere taushetserklæring, går du til Min konto > Dokumenter > Signaturer.

Trykk på Vis og signer ved siden av Taushetserklæring. Du kan deretter laste ned dokumentet, skrive det ut, signere, og til slutt scanne dokumentet (evt ta et bilde) og laste det opp igjen ved å trykke på Last opp fil. Husk å skrie inn ditt personnummer, og avslutt med å trykke Send inn.