Hvordan trekke seg fra et oppdrag?

Skal du trekke deg fra et oppdrag, så gjør du i utgangspunktet dette via plattformen, my.salita.no.

Logg deg inn på plattformen (my.salita.no) og gå til oppdragssiden. Klikk deg inn på riktig oppdragsnummer under Bekreftede oppdrag.
Da vil du få opp en knapp hvor det står Trekk deg fra oppdraget.Trykk på denne for å trekke deg.

Husk på at med en gang du trekker deg fra et oppdrag, mister du all rett til å få betalt for det. Vi sender informasjon til kunden om ny tolk, men dersom de skulle ringe deg allikevel, må du be dem ta kontakt med oss, siden du har sagt fra deg oppdraget

Hvis kunden ringer deg etter at du har trukket deg, og du allikevel utfører oppdraget som du har sagt fra deg, har du ikke krav på honorar.

Viktig: Det er ikke mulig å trekke seg fra et oppdrag mindre enn 48 timer før oppdraget

Salita har nå strammet inn reglene for å trekke seg fra oppdrag fordi mange tolker dessverre trekker seg uten gyldig grunn, til tross for at aksepterte oppdrag er bindende. Alle oppdrag fremover som blir trukket mindre enn 48 timer før oppdragsstart vil bli notert som avvik.

Som du får beskjed om når du takker ja til oppdraget er det bindende, det vil si at du må ha svært gode grunner for å trekke deg fra oppdrag du har takket ja til. Gyldige grunner er akutt sykdom eller andre svært tungtveiende grunner.

Godta derfor aldri et oppdrag du ikke er 100% sikker på at du kan gjennomføre med mindre det oppstår uventede, tungtveiende grunner.

Dersom du har en akutt grunn for at oppdraget ikke kan utføres, send oss en e-post på post@salita.no

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem med å sende tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss