Hvordan trekke seg fra et oppdrag?

Skal du trekke deg fra et oppdrag, så du gjøre dette via plattformen - ikke send slike henvendelser på e-post.

Vi får inn mange e-poster i løpet av en dag, og vi kan ikke garantere at en slik e-post blir behandlet i tide til oppdragsstart. Hvis vi ikke får behandlet forespørselen i tide til oppdragsstart, kan det i ytterste konsekvens medføre avvik.

Logg deg inn på plattformen ( my.salita.no) og gå til oppdragssiden. Klikk deg inn på riktig oppdragsnummer under Bekreftede oppdrag.

Da vil du få opp en knapp hvor det står Trekk deg fra oppdraget.

Trykk på denne for å trekke deg.

Husk på at med en gang du trekker deg fra et oppdrag, mister du all rett til å få betalt for det. Vi sender informasjon til kunden om ny tolk, men dersom de skulle ringe deg allikevel, må du be dem ta kontakt med oss, siden du har sagt fra deg oppdraget

Hvis kunden ringer deg etter at du har trukket deg, og du allikevel utfører oppdraget som du har sagt fra deg, har du ikke krav på honorar.