Hvordan endre utbetalingsdetaljer

Denne artikkelen forklarer hvordan du legger til eller oppdaterer utbetalingsmetoden din på my.salita.no

Hvis du har ENK eller AS, må du først legge den til i profilen din og deretter lese denne artikkelen om hvordan du kan fakturere oss.

For å legge til eller endre utbetalingsdetaljer, gå til Min konto > Utbetalingspreferanser.

For å legge til en ny utbetalingsmetode, trykk på Registrer ny.

Velg om du har ENK/AS eller om du ønsker lønnsutbetaling som frilanser, og følg stegene deretter.